Beställning
När det beställs på OK DEAL skickas automatiskt en orderbekräftelse via e-post, om du ej har fått orderbekräftelse inom 12 timmar bör du kontakta kundtjänst snarast. Vid fel pris, leveranstid, leveranssätt m.m. förbehåller vi rätten att korrigera detta i efterhand, om du är inte nöjd med vår korrigering kan du mejla oss på info@okdeal.se så hjälper vi dig med detta.Buythis ingår ej i avtal med minderåriga som är under 18 år utan målsmans godkännande. I den utsträckning som är tillåten enligt gällande konsumenträtts lagstiftning.

Leveranser
Våra leveranstider är mellan 1-3 arbetsdagar efter mottagande av din beställning. Din order packas och skickas inom 24-48 timmar efter att betalningen är slutförd och ordern är bekräftad. Beställningar skickas direkt från vårt lager i Sverige. Om leveranstiden skulle bli orimligt lång har du som konsument rätt att häva köpet utan extra avgifter eller kostnader och få full återbetalning inom 7 dagar, detta gäller även specialbeställningar. Om vi inte kan leverera inom avtalad tid så har du som konsument rätt att veta anledningen till förseningen och vi kommer att upplysa dig med en ny leveranstid.

Ej uthämtade paket
Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 200 kr för ett paket som ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos ombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning.

Fraktkostnader

Alla produkter är gratis frakt.

Priser

Alla priser på www.okdeal.se anges i SEK och är inklusive 25% moms.
Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Vi erbjuder följande betalsätt.

Klarna
Faktura
Delbetala
Kort
Internetbank